P2CARS OPENT DE DEUREN!

P2CARS OPENT DE DEUREN!

Op 23 en 24/04 opent P2CARS voor het eerst de deuren. P2CARS biedt een ruime selectie aan kwalitatieve Toyota tweedehandswagens aan die gecontroleerd zijn op alle cruciale punten. Zo zijn onze klanten zeker van de kwaliteit van de wagen die ze kopen en kunnen ze zorgeloos op weg. Met alle diensten onder één dak, willen we bij P2CARS vooral een totaaloplossing bieden voor de slimme tweedehandskoper.

Dankzij onze nauwe samenwerking met ons moederbedrijf, Garage Pieters, staan we steeds garant voor een optimale service en kwaliteit. We staan steeds open voor het overnemen van uw wagen! Die kan u trouwens gewoon even via onze nieuwe website tonen via het contactformulier. Bij interesse contacteren we u onmiddellijk! Kom gerust even langs, het loont de moeite!