P2CARS ALS DOCHTER VAN GARAGE PIETERS, UW PARTNER IN TWEEDEHANDSWAGENS!

P2CARS is opgericht door Kris en Erald Pieters in 2016 om zo een gepast antwoord te bieden aan de veranderende markt en de steeds toenemende vraag naar kwalitatieve tweedehandswagens.

Garage Pieters is officieel Toyota-verdeler sinds begin jaren 1960. De broers Pieters zijn krakken in hun vak en komen met P2cars met een antwoord op jouw zoektocht naar een kwalitatieve tweedehandswagen.

P2cars is een topverdeler in kwalitatieve tweedehandswagens. Je komt in ons aanbod steeds een ruime keuze aan jonge, kwalitatieve tweedehandswagens tegen die passen bij waar jij naar op zoek bent. Op zoek naar een sportieve, familie- of starterswagen? Bij P2cars hebben we voor elk wat wils!

ALLES ONDER 1 DAK VOOR EEN UITSTEKENDE SERVICE

P2cars heeft alle activiteiten onder één dak: aankoop, onderhoud, carrosserie, verkoop, etc. Zo kunnen we onze klanten steeds opnieuw een optimale service garanderen.

 

Elke wagen wordt gecontroleerd op alle kritieke punten om zo een kwalitatieve tweedehanswagen aan de klant te kunnen aanbieden. Als je bij P2cars een wagen koopt, doe je dat omdat je gerust wilt zijn!

TOYOTA APPROVED USED, EERSTEKLAS TWEEDEHANDS WAGENS

Met Toyota Approved Used bieden wij occasies aan met een nog betere kwaliteit, meer vertrouwen, meer dienstverlening en uiteraard ook méér veilige kilometers. Toyota Approved Used staat dus simpelweg voor meer zekerheid, meer fun. En dat wordt verzekerd door het Approved Used kwaliteitslabel dat enkel aan verdelers wordt toegekend met een uiterst sterk kwaliteitsbeleid.